• ontdekken
  • onderzoeken
  • ontwikkelen

De school

Midden in Rotterdam ligt Mavo Centraal. Een kleinschalige school waar leerlingen en medewerkers elkaar kennen. Op Mavo Centraal houden we van nieuwsgierige leerlingen, die nieuwe dingen willen ontdekken, willen onderzoeken hoe je nieuwe toepassingen kunt gebruiken om doelen te bereiken en die zich willen ontwikkelen om voorbereid te zijn op de toekomst.

Met onze aanpak en onderwijsprogramma’s bereiden we je voor op een wereld die steeds in verandering is. Nieuwe uitvindingen zetten onze manier van leven en werken voortdurend op zijn kop. Daarom is het niet alleen belangrijk om kennis te verzamelen, maar ook om te leren hoe jij steeds de volgende stap kunt zetten. Waar je ook bent en wat je ook doet. Daar heb je moed voor nodig. Daarom sporen onze docenten je aan om door te zetten en je talenten te gebruiken. Dat geldt voor Design, Technology & Innovation, de Masterclass èn voor de algemene lessen.

Op onze school werken we voor bijna alle vakken met studiewijzers zodat je jouw schoolwerk kunt plannen en de uren in het flexrooster goed kunt besteden. Je voert gesprekken met je coach over je voortgang, over wat goed gaat en wat je nog kunt verbeteren. Zo leer jij jezelf steeds beter kennen en durf je iedere keer de volgende stap te zetten.