• ontdekken
  • onderzoeken
  • ontwikkelen

De school

Midden in Rotterdam ligt Mavo Centraal. Het startpunt voor jou, als je meer wilt dan alleen maar stil in de klas zitten en teksten uit je hoofd leren. Bij ons op school ga je veel onderzoeken, uitproberen, vallen en weer opstaan. In onze leslokalen, het Science Lab en de sportzaal. Zo kom je er achter hoe jij het beste kan leren. En als je eenmaal weet hoe je kan leren, verschuiven de grenzen van wat je kan leren.

Alles in de wereld verandert razendsnel. Nieuwe uitvindingen zetten onze manier van leven en werken voortdurend op zijn kop. Daarom is het niet alleen belangrijk om kennis te verzamelen, maar ook om te leren hoe jij steeds de volgende stap kunt zetten. Waar je ook bent en wat je ook doet. Daar heb je moed voor nodig. Daarom sporen onze docenten je aan om door te zetten en je talenten te gebruiken.

Dat gaat op voor Design, Technology & Innovation, de Masterclass èn voor de algemene lessen. Voor alle vakken krijg je studiewijzers om je werk te plannen en je uren in het flexrooster goed te besteden. Je voert gesprekken met je coach over je voortgang, over wat goed gaat en wat je nog kunt verbeteren. Zo leer jij jezelf steeds beter kennen, je plaats in te nemen en met lef de volgende stap te nemen.