• ontdekken
  • onderzoeken
  • ontwikkelen

Groep7/8

Hallo brugklasser!

Met een mooi mavo- of mavo/havo-advies kom jij straks van de basisschool. Op Mavo Centraal heb je twee jaar de tijd om samen met ons te onderzoeken welk niveau het beste bij jou past. Aan het eind van klas 2 krijg je pas het definitieve advies voor 3 mavo of 3 havo.

Op Mavo Centraal ga je in het DTI Lab of Science Lab samen met je klasgenoten van alles ontdekken en onderzoeken. Je leert proefjes doen en werken met de 3D-printer en de lasersnijder. Je hebt zelf wat te kiezen door ons flexrooster. Een deel van de lesuren bepaal je namelijk zelf aan welk vak je nog wilt werken. En je talenten ontwikkel je in de Masterclasses.

Wat je vandaag nog niet kan, zegt niets over morgen. Samen met je coach bespreek je aan welke doelen je wilt werken en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Zo doe je op Mavo Centraal veel méér dan alleen maar stil in de klas zitten en teksten uit je hoofd leren. Kom op onze open dag zelf kijken hoe het is op Mavo Centraal!

Klik op De school om alvast te lezen wat Mavo Centraal speciaal maakt en wat jij als nieuwe leerling kunt verwachten.

Of klik op Aanmelden als je meer wilt weten over hoe en wanneer je je kunt aanmelden voor onze school.

Heb je nu al vragen? Mail ons gerust via het Contactformulier op deze site of via info@mavocentraal.nl. Bellen kan ook: 010-4651583.