Studiewijzers en top-uren

Om je te helpen bij het plannen van je opdrachten en (huis)werk heb je voor bijna alle vakken een studiewijzer. Zo heb je een overzicht van de leerdoelen die je per week moet behalen en de opdrachten je daarvoor kunt maken. Zo krijg je goed zicht op wat je aan het doen bent en werk je gericht toe naar het einde van elke periode.

MC uren

MC uren 

Als je de leerdoelen nog niet behaald hebt in de les, word je door de vakdocent ingedeeld in het MC uur. Tijdens dit lesuur krijg je extra begeleiding zodat je alsnog het leerdoel kunt behalen. Je kunt er ook zelf voor kiezen om je zelf in te schrijven voor het MC uur. Zo krijg je altijd de ondersteuning die je nodig hebt.

Als jij aan het einde van de week niet alle lesdoelen behaald hebt, dan ga je naar het Top-uur. Daar werk je aan opdrachten om het leerdoel toch te kunnen behalen. Dit zorgt ervoor dat je altijd bij bent met de lessen en dat je goed kunt meekomen met nieuwe leerstof. Je zult merken dat je door je schoolwerk goed te organiseren meer kunt doen dan je dacht en dat je de Top-uren misschien helemaal niet nodig hebt.