• ontdekken
  • onderzoeken
  • ontwikkelen

MC2D genomineerd door jury Er was eens!

Alle eerste en tweede klassen hebben meegedaan aan de verhalen wedstrijd Er was eens! Hierbij schrijven de leerlingen met de hele klas een verhaal. Het project is al in oktober begonnen, naast dat alle leerlingen een leesboek krijgen dat klassikaal gelezen kan worden, komt er ook een schrijver op bezoek. Van de schrijver krijgen de klassen tips hoe ze het schrijven van een verhaal aan kunnen pakken.

Klas MC2D heeft het verhaal Donderdagochtend 11.00 uur geschreven. De jury van Er was eens! kiest uit alle inzendingen drie verhalen en één van die verhalen is dus van ons. Op maandag 20 mei komt er een cameraman om de leerlingen te filmen als zij hun verhaal pitchen. De komende lessen kan er dus nog niet achterover geleund worden. Er moet een heus filmscript komen, om het verhaal zo goed mogelijk te pitchen. Uit deze drie filmpjes kiest de jury de uiteindelijke winnaar. Zal het ons weer lukken de prijs in de wacht te slepen?

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar dit verhaal en dat van de andere klassen? Nog even geduld, alle leerlingen die deel hebben genomen aan het project ontvangen de bundel Er was eens! 2019.